17.03.2013.

La Gazzetta: Inter želi dovesti tri igrača BarceloneVijesti koje ovih dana stižu iz Italije kažu kako je Inter već načinio kontakte s Barcelonom oko mogućeg transfera Alexisa Sancheza. Navodno su u ekipi iz Milana zainteresovani uzeti Sancheza na posudbu s opcijom otkupa na kraju sezone.


Alexis Sanchez bi se tako mogao nakon svega dvije sezone vratiti u italijanski nogomet sljedećeg ljeta. Nakon upornog pisanja kako je Čileanac glavna meta Juventusa, pa čak i Napolija, sada je Inter "favorit" za kupnju Sancheza koji se nije nametnuo u ovoj sezoni u Barceloni.

Blaugranina devetka u posljednjih nekoliko sedmica je izgubila mjesto u prvom timu i vrlo je blizu finaliziranja svog transfera u redove neroazzurra, ako je vjerovati La Gazzetti. Prema napisima iz La Gazzette, Inter je već postigao dogovor s Alexisom koji je pristao na smanjenje plaće. Čilenac je navodno trenutno najbliže opciji posudbe, uz mogućnost otkupa na kraju sezone.

Međutim, Alexis nije jedna meta Intera iz redova Barçe. Prema istom izvoru, Inter je poslao upite na adresu Barcelone i za Alexa Songa, te Martina Montoyu. Inter je polako krenuo u potpunu rekonstrukciju i igradnju tima za budućnost, a upravo ova tri igrača su idealna za velike planove kakve imaju neroazzurri.

Izvor: barcabalkan.com

Sljedeća utakmica

Twitter - @BarcaBalkan


Poredak - La Liga

Brojač posjeta

fast and quick counter